top of page

Предстоящата историческа драма “River Where The Moon Rises” с нови кадри


Предстоящата историческа драма "Реката, където луната се издига" сподели кадри с Lee Ji Hoon като елитен генерал.


Новата драма на KBS 2TV пусна първите визии на Lee Ji Hoon.


Интерпретация на класическата приказка за Goguryeo, драмата ще разкаже известната любовна история на принцеса Pyeonggang (изиграна от Kim So Hyun) и On Dal (Ji Soo).


В драмата Lee Ji Hoon играе Go Geon, най-елитния генерал на Goguryeo.


На 25 януари, екипът на драмата показа първи кадри с Go Geon. Генералът изглежда спокоен и уверен, а аурата му блести с достойнство и благодат. Първото нещо, което се откроява, е красивия му външен вид. Чертите на лицето му са както меки, така и мъжествени, а усмивката му излъчва сладникава нежност. Разбираемо е защо жените в Goguryeo са пленени от него.


Go Geon също остава известен с харизмата си, докато ходи с войниците си. Той е от богато семейство и се отличава с невероятните си бойни изкуства, правейки го най-добрия генерал на Goguryeo. Сякаш е роден, за да бъде на върха. Въпреки това, той ще страда от несподелена любов, когато той се срещне с Pyeonggang.


Въпреки богатството и статута си, той не е в състояние да спечели сърцето й и в резултат на това той ще претърпи промени, които също ще се отразят на принцесата.


Екипът на продукцията сподели:

Lee Ji Hoon беше идеален за ролята на Go Geon, безупречен човек, който има всичко. В допълнение, самият актьор показва изключителна страст към героя, което прави Go Geon още по-привлекателен. Моля, очаквайте с нетърпение изпълненията на очарователния актьор Lee Ji Hoon , докато играе Go Geun, най-привлекателния мъж на Goguryeo.

Премиерата е на 15 февруари в 9:30 вечерта, корейско време.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page