top of page
bknmoni

Какво представлява китайското предаване Youth with you 2?


Youth with you 2 е китайско предаване за елиминации. Целта му е накрая да дебютира момичешка група. Започна да се излъчва от 12 март 2020 г. до 30 май 2020 г.


В шоуто участваха 109 трейнита от различни компании, които са били избрани чрез гласуване от зрителите. Ментори на момичетата бяха Cai Xukun, Lisa от BLACKPINK, Jony J и Ella Chen.



Cai Xukun - представител на младежите продуценти

Cai Xukun, или по-известен като Kun, е победител в Idol Producer. След грандиозния финал на предаването решават да направят втори сезон, но с името Youth with you. След дебюта му, рядко участва в предавания и шоута, но се завръща на мястото, откъдето е започнало всичко за него.


Ella Chen - музикален ментор

Ella Chen, член на тайванската група S.H.E. от 19 години насам, притежава сила и професионализъм, които ще ѝ помогнат в предаването.


Lisa - танцов ментор

Lisa е танцов ментор за сезон 2 на предаването. Като член на корейската група BLACKPINK, тя има невероятна външност и танцова сила.


Jony J - рап ментор

Като водеща фигура в китайската рап индустрия, Jony J е първият рапър в Китай, който има концерт с 10 000 души. Тъй като публиката много често размишлява върху текстовете му, той е наречен и "Хип-хоп поет".


Други ментори са:

Yoga Lin - тайвански певец, победител в предаването One Million Star

Silence Wang - китайски поп певец и текстописец


Победител стана Xin Liu, която дебютира в групата THE9 заедно с момичетата, класирани от 2 до 9 място.


Предаването може да се гледа през платформата iQiyi или в Ютуб.




Comments


bottom of page