top of page
bknmoni

Yuta от NCT 127 няма да участва в предстоящия концерт на групата в Сингапур заради COVID-19


Yuta от NCT 127 е диагностициран с COVID-19. На 29 юни SM Entertainment съобщиха, че Yuta е с положителен тест за вируса и затова няма да участва във второто турне на групата “NEO CITY: SINGAPORE – THE LINK”.


Здравейте.
Yuta от NCT е диагностициран с COVID-19 днес (29 юни).
Yuta даде отрицателен тест на PCR теста, на който се подложи преди да влезе в Корея след концерта в Япония, но в съответствие с разпоредбите за COVID-19, той се подложи на такъв тест отново след завръщането си в Корея и резултатът от теста беше положителен.
Yuta има три дози от ваксината COVID-19 и в момента не проявява никакви особени симптоми. Той е спрял всичките си планирани дейности и се самоизолира в съответствие с указанията на държавните здравни власти.
Всички други членове от NCT 127 са с отрицателни тестове след пристигането си в Корея.
Следователно концертът, планиран на 2 юли в Сингапур, ще бъде само с 8 членове (Taeil, Johnny, Taeyong, Doyoung, Jaehyun, Jungwoo, Mark и Haechan), така че ви молим за вашето разбиране.
Нашата агенция стриктно ще се придържа към инструкциите на здравните власти и ще считаме здравето и безопасността на нашия изпълнител за наш основен приоритет, тъй като правим всичко възможно, за да му помогнем да се съсредоточи изцяло върху възстановяването си.
Благодарим.

Пожелаваме му бързо възстановяване! Източник: Soompi

Comentários


bottom of page