top of page
  • Team BKNews

Yoo Ah In с извинение след разследването за употреба на наркотици


На 28 март Yoo Ah In използва Инстаграм, за да публикува писмо с извинение, което гласи:

Не се извиних достатъчно след полицейското разследване вчера. Бих искал да се извиня още веднъж, че разочаровах много хора, които са ме обичали и ценели, с този срамен инцидент. Съжалявам.
Също така бих искал да поднеса извиненията си, че не можах да се изразя вчера спрямо тези, които са работили с мен в ценни проекти като филми, драми и реклами. Дълбоко размишлявам върху моментите, в които съм бил безотговорен към тежките си отговорности, и се извинявам, че причиних вреда на многото ми колеги и персонала, които са работили, за да постигнат собствените си ценни мечти и цели. Ще дам най-доброто от себе си, за да изпълня отговорностите си.
Много хора ме подкрепиха и ми дадоха кураж и любов, но изпитвам дълбоко съжаление и срам относно факта, че се самонаранявах, докато продължавах с актьорската си кариера. Също така съм наранил много хора с грешката си. Съжалявам.
По време на недостатъчното време за размисъл, след като инцидентът излезе наяве, разбрах ясно, че моята грешка е грешка, която не може да бъде покрита с никакво извинение. Моето самооправдание беше заблуда, която никога не можеше да прикрие моите глупави избори.
Ще участвам усърдно в предстоящото разследване и ще се радвам да приема всичките ви критики и наказания от закона.
Още веднъж бих искал да изразя най-дълбоките си извинения.
Съжалявам.

Източник: Soompi



Comments


bottom of page