top of page
bknmoni

Wonho говори за разликите между първия и втория си албум, целите за 2021 и още


Wonho наскоро участва в интервю за последното си завръщане с втори мини албум “Love Synonym #2: Right for Us” със заглавна песен “Lose”.



Той каза:

Това е вторият албум, който пускам под името ‘Wonho’ и искам да покажа, че съм израснал в сравнение с преди. Опитах се да покажа различни цветове, с които да представя албума и работих усилено по време на подготовката.

Относно заглавната песен Wonho обясни:

‘Lose’ означава, както 'загуба' като 'да загубиш нещо ценно', така и 'да загубиш игра' например. Тъй като албумът се свързва с първия в различни серии, най-важната част е да представиш и емоциите като продължение на онова, което е от първия албум.

Той избра като любима песен “Outro: And” и доуточни причината:

Мисля, че тя съдържа цялата история на албума. Това е песен, която показва връзката между емоциите.

За колаборацията си с американската певица и текстописец Kiiara за песента “Ain’t About You” той каза:

Търсех вокалист, който да подхожда на песента ‘Ain’t About You’, докато чух записа на Kiiara. Веднага си казах: 'Това е!' и ние започнахме съвместна работа. Все още нищо не е решено, но работя с много артисти за бъдещи парчета.

За целите си през 2021 той каза:

Ще го кажа отново и отново, но се надявам пандемията с COVID-19 да свърши и да се видя на живо с феновете си. Искам да изпълнявам и да покажа историите на песните с тях, докато сме на едно и също място. Планувам също да покажа по-разнообразни страни на Wonho в ютуб канала ми.

Източник: Soompi

Комментарии


bottom of page