top of page
Team BKNews

Чан Йол от EXO и Чо Дал Хуан споделят какво са научили, снимайки "Кутията"


Мюзикълът разказва историята на Чи Хун, талантлив музикант, който може да изпълнява само с кутия на главата си, и Мин Су - продуцент, за когото успехът е над всичко друго. Въпреки че имат много разлики, двамата започват да се разбират чрез силата на музиката.


Чан Йол разкрива, че му е било трудно да изиграе Чи Хун, защото героят е много различен от истинската му същност:

Говоря много и действам бързо, но Чи Хун е много мълчалив. Често Чо Дал Хуан казваше репликите си и аз трябваше просто да се взирам в него. Наистина исках да говоря. След като влязох в образ, станах по-спокоен и по-сериозен в истинския ми живот. Това чувство беше много ново и интересно.

Чо Дал Хуан каза за героя си Мин Су:

Трябваше да премахна много аспекти от обикновения ми стил на игра, така че беше трудно и сложно. Имах няколко дискусии с режисьора за героя, преди да започна снимките.

За първата си главна роля, чрез Кутията, Чан Йол коментира:

Беше първата ми главна роля и за първи път работех с Чо Дал Хуан. Исках да науча много и също така бях много притеснен. Чо Дал Хуан често взимаше инициатива и споделяхме много лични разговори, докато се сближавахме. Научих много, докато работихме заедно.

Във филма Чан Йол опитва жанра трот за първи път и също така показва уменията си с музикалните инструменти.

След като самият аз пях трот, си помислих, че е много чаровен жанр. Беше забавно да работя с музикалния директор. Текстовете също са много забавни. Записах ги насред ведра обстановка.
Заради промотирането, нямах много време да репетирам с инструментите, така че имах чувството, че се отдалечавах от това. Но по време на филма страстта ми към музикалните инструменти се увеличи. Навлязох в нещата дори повече, след като снимките свършиха.

Музикалният директор сподели:

Не съм виждал Чан Йол да пее много, но ниският му регистър е много хубав. Гласът му има уникално качество. Когато избирах песните, взех гласа му предвид.

Чо Дал Хуан похвали колегата си Чан Йол, казвайки:

Работейки с Чан Йол, се свързвах и научих много от невинността му. Имаше много да се научи от поведението му към персонала, съсредоточаването му в актьорската игра, дадената му височина и артистична страна.
Чан Йол има специален вид топлина. Често му бях благодарен на снимачната площадка. По-възрастен съм от Чан Йол, но всъщност научих повече от него на снимачната площадка. Обикновено се фокусирам само върху моя герой, но Чан Йол наблюдаваше околните и беше търпелив. Научих много от него.

Режисьорът Ян Джон Ун обясни защо е избрал двамата актьори да участват във филма.

Главната причина, поради която избрах Чан Йол, беше, че винаги съм бил фен на EXO. Артистичната му страна ме плени. И винаги съм си мислел, че детайлната игра на Чо Дал Хуан е впечатляваща. Исках да работя с него.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page