top of page
  • albenacacheva

Къде е снимано риалити шоуто на Netflix - “Single’s Inferno”?

Островът е необитаем и не се допускат посетители тази зима.



В романтичното риалити шоу на Netflix “Single’s Inferno” 12 привлекателни мъже и жени се опитват да избягат от безлюден остров, като преди това трябва да станат двойка.


Корейското шоу представя острова като "ад", откъдето само успешно създадените двойки могат да бъдат транспортирани с хеликоптер до "рая" - луксозен хотел. Мястото обаче привлича любопитството на световните зрители заради красотата си.



Неговото име е Saseungbongdo, безлюден остров, който се намира близо до западното крайбрежие на Южна Корея, недалеч от столицата Сеул. Островът е частна собственост и въпреки големия интерес на зрителите и почитателите на шоуто, снимачната му площадка не е достъпна за посетители през зимата. През лятото обаче посетителите могат да стигнат до Saseungbongdo, като се качат на рибарски лодки на пристанището в Saseungbongdo, на 2,2 километра от необитаемия остров, разположен точно до брега на Incheon. Saseungbongdo се обитава от близо 200 души.



Според Министерството на океаните и риболова на Южна Корея през август 2018 г. малкият пустинен остров с обща площ от 168 910 квадратни метра е официално регистриран като един от необитаемите острови в страната, подлежащ на стриктно опазване на околната среда.


Източник: The Korea Herald

Comentarios


bottom of page