top of page
bknmoni

Rain говори за това какво е да си продуцент и за момчешката си група Ciipher

Актуализирано: 20.02.2021 г.


Rain и неговата нова момчешка група Ciipher наскоро участваха във фотосесия за списание 1st Look!


Декември миналата година Rain съобщи, че под неговата компания ще дебютира 7-членната група Ciipher. Този месец заедно с момчетата той изпълни своя хит “GANG” на специалната сцена на KBS по време на “Immortal Songs”.


По време на интервюто той каза:

Има много фактори, които оказват влияние в процеса на Ciipher, но когато срещнах тези деца, почувствах, че мога да заложа всичко за тях. Не само моето време и умения, но всички неща, които имам и съм направил. Независимо дали групата има добри резултати или не, не мисля, че ще има за какво да съжалявам. Ето колко талантливи и възпитани са.


Относно продуцирането и дали това е сложна задача, Rain каза:

Всеки ден е невероятен, но аз харесвам да се пързалям по тънък лед. Аз също съм нервен за мнението на феновете ми. Ciipher са много добри по свой начин, но аз искам да се справя добре и да се синхронизираме със стафа, който ще им помогне да блеснат. Искам да помогна на тези деца да направят успешен дебют и нещата да се развият добре за всеки.

Младите момчета от Ciipher споделиха какво мислят за Rain като продуцент, съобщавайки:

Той показва своята искреност във всичко. Грижи се добре за нас, заснема нашите тренировки и ги гледа до най-малкия детайл. Като директор може да бъде стриктен и да разбере какво липсва. Но когато свършим с тренировките, той става добър hyung. Той ни насърчава и ни казва, че се справяме добре, както и че ни остава малко.




Източник: Soompi

Comments


bottom of page