top of page
Team BKNews

Platinum End: ново аниме от създателите на Death Note


Tsugumi Ohba и Takeshi Obata създадоха провокиращ свят в Death Note с историята на Light Yagami, който отрива тетрадка със способност да отнема живот, и изглежда, че създателите отново се предизвикват с новото аниме Platinum End, което има много различна концепция от предшественика си.


Мангата по новото аниме свърши по-рано тази година, а историята се върти около момче на име Mirai, което изпада в дълбока депресия, след като родителите му умират и той трябва да се грижи за отвратителните си роднини. То бива спасено от опит за самоубийство от някой, който твърди, че е негов ангел пазител. Така главният герой се изправя пред ново предизвикателство - ще трябва да се бори срещу 12 други кандидати, за да стане новия Бог на света си.


Премиерата на продукцията ще е тази есен. Ето как я описва Viz Media:

Докато съучениците му празнуват завършването си, Mirai е потънал в тъмнина. Но битката му тепърва започва, когато е спасен от някого. Сега Mirai се изправя срещу още 12 избрани души в битка, в която победителят става следващият Бог на света. Mirai може и да има ангел на своя страна, но за да оцелее, може да има нужда и от дявол.


Ето първия тийзър:

Източник: AniRadioplus, Comic book


Comments


bottom of page