top of page
Sakura

Park Hyung Sik, Han Hyo Joo и Jo Woo Jin потвърдени за нова апокалиптична драма


Park Hyung Sik, Han Hyo Joo и Jo Woo Jin потвърдени за новата драма “Happiness”. Това е апокалиптичен градски трилър, който се развива в близкото бъдеще в апартамент, разделен в зависимост от социалното положение. Различни хора са в капан на многоетажното жилище, когато се появява ново инфекциозно заболяване, и драмата ще покаже страха, психологическата битка и отчаяната борба за оцеляване.


“Happiness” ще бъде реалистична драма на ужасите, в която хората ще започнат да се подозират един друг в затвореното пространство, тъй като животите им се разпадат, както и ценностите им.


Han Hyo Joo ще изиграе главната женска роля - Yoon Sae Bom, която е агент в полицейския екип на Сеул за специални операции. Тя е решителна и има бърза преценка, но когато се премества в апартамента на мечтите си, се изправя лице в лице с криза.


Park Hyung Shik ще участва като Jung Yi Hyun - интелигентен и честен детектив, който изненадващо е тип човек романтик, искащ връзка с Yoon Sae Bom - негова бивша съученичка от гимназията. Той постоянно се изправя пред опасности, за да я защити.


Jo Woo Jin ще изиграе командира Han Tae Suk, в когото ще е ключът към заболяването.


Екипът на продукцията, която ще започне да се снима този месец, сподели:

С апартамент, в който хора с различни характери и с алчност са събрани заедно, ‘Happiness’ ще покаже човешката алчност и разликата между класите. В това време, в което усещаме колко е важно ежедневието, ще ви предоставим нов тип забавление чрез най-реалистичните ужаси.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page