top of page
Team BKNews

SM с ъпдейт за състоянието на Johnny, Jaehyun и Jungwoo от NCT; PUMA Korea с извинение за инцидента

Актуализирано: 2.01.2023 г.


SM Entertainment сподели следния ъпдейт относно здравето на членовете Johnny, Jaehyun и Jungwoo след инцидента на снимачната площадка.

След инцидента на 9 декември по време на снимките на рекламата Johnny, Jaehyun и Jungwoo бяха прегледани обстойно в болницата. Резултатите, за щастие, не показаха нищо друго освен леки натъртвания и те се прибраха.
Но ще направим здравето на членовете главен приоритет и те планират да си починат, за да няма последици.
Затова решихме да отложим графика на NCT 127 за предварително записване на ‘2023 SMTOWN LIVE : SMCU PALACE @KWANGYA‘, което беше планирано на 13 декември. В бъдеще, като вземем предвид стабилността и възстановяването на членовете, планираме да направим друго обявление, когато графикът е пренареден, така че молим за разбирането ви.
Благодарим.

PUMA Korea също така се извиниха за инцидента:

В момента NCT 127 са посланици на APAC на PUMA и по време на рекламните снимки на 9 декември членовете Johnny, Jaehyun, Jungwoo и Taeil пострадаха от инцидент заради проблем със структурата на снимачната площадка.
Незабавно след инцидента членовете Johnny, Jaehyun и Jungwoo бяха откарани в близката болница, където преминават през обстойни прегледи. Веднага щом излязат резултатите, ще бъдат обявени от компанията им SM Entertainment.
За щастие, Taeil е пострадал малко и уважихме личното му решение да си отиде вкъщи и да си почине.
PUMA Korea се чувстваме дълбоко отговорни относно този инцидент и планираме да дадем най-доброто от себе си, за да идентифицираме причината и да предотвратим повторната ѝ поява.
Също така PUMA Korea ще дадем най-доброто от себе си за лечението и бързото възстановяване на членовете на NCT 127 Johnny, Jaehyun и Jungwoo, които бяха ранени в инцидента, и ще им помогнем да се възстановят колкото е възможно по-скоро.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page