top of page
bknmoni

Nancy от MOMOLAND стана жертва на нелегално разпространение на манипулативни снимки


MLD Entertainment обърна внимание на неотдавашен случай на нелегално разпространение на манипулирани снимки на Nancy онлайн и в социалните платформи.


На 11 януари, компанията пусна официално изявление, обяснявайки случилия се инцидент и съобщавайки техните планове за вземане на сериозни правни действия срещу първоначалния извършител и всички, които са разпространявали допълнително снимките.


Те също коментираха състоянието ѝ в момента:

В момента Nancy претърпява сериозен шок и стрес.

Цялото официално изявление на MLD Entertainment е:



Здравейте. Това е MLD Entertainment. Наскоро се разпространиха манипулативни снимки на Nancy онлайн и в социалните мрежи. Nancy стана жертва на това, че снимките се използват не по предназначението си. Човекът, който трябва да бъде защитен първо, е Nancy. Молим ви за съдействие. Към нас ще се присъедини и полицията, и съдебните власти в чужбина, за да се вземат правни действия за първия човек, който е качил снимките и за тези, които са я разпространили. Чрез законен представител, ние също ще участваме за граждански и наказателни дела за "Обезщетение на вреди", "За сексуални престъпления, разпространявайки материали, считани за порнографски, от "Закона за популяризиране на информация и комуникациите", "Защита на информацията и нарушаване на личните права". В момента Nancy преживява емоционален шок. Искрено ви молим да спрете със злонамерените публикации, които тормозят нашия изпълнител. Ние ще продължим да правим всичко по силите си да предпазим нашите артисти от допълнителни щети, като продължаваме да следим обстановката. Ще вземем правни действия без снизходителност към никого. Искаме да изразим нашата благодарност към феновете, които винаги обичат и подкрепят нашите изпълнители. Ще продължаваме да даваме всичко от себе си, за да гарантираме правата на изпълнителите ни.
Благодарим ви.


댓글


bottom of page