top of page
Team BKNews

Minhwan от FTISLAND спира медийните си изяви след разкрития от бившата му съпруга

На 24 октомври бившата съпруга на Minhwan - Yulhee - публикува видео с разкрития за развода им в ютуб канала си. Във видеото тя споделя, че решителната причина за развода им са били посещенията му в заведения с развлечения за възрастни. Yulhee също пусна запис на телефонни разговори между Minhwan и някой, за когото се смята, че е свързан с тези места.


Записът предполагаемо съдържа доказателства за това, че Minhwan е правил резервации в тези заведения, като се е обаждал многократно на човека в рамките на няколко дена. Записът включва изявленията на Minhwan:

Сега искам да изляза и да се забавлявам. Има ли място, на което да отида? Казват, че няма момичета в OO. Чакането е много дълго.

След като обвиненията привлякоха внимание, на 25 октомври компанията на FTISLAND - FNC Entertainment - пусна следното изявление:

Бихме искали да споделим официално изявление относно Minhwan.
Въпреки че ни е трудно напълно да разберем подробностите относно лични въпроси, свързани с брачни проблеми, Minhwan се чувства отговорен, че разочарова голяма част от публиката и зрителите. Следователно той реши да спре всичките си медийни изяви, включително шоуто, в което се появява с децата си.
Извиняваме се за неудобството и тревогата, които може да сме причинили на много хора.

Minhwan и Yulhee, които се ожениха през 2018 г., обявиха развода си след 5 години брак, през декември миналата година. Те имат един син и две дъщери, като Minhwan има попечителство над децата. След развода Minhwan споделяше ежедневието си с децата си в шоуто “The Return of Superman”.


След скандала с Minhwan продуцентският екип на предаването също заяви:

Minhwan реши да се оттегли от шоуто и към момента няма предварително записани сегменти, в които се появява.


Източник: Сумпи

Comments


bottom of page