top of page
bknmoni

Minho от SHINee води преговори за специална поява в нова драма

Minho от SHINee предполагаемо ще участва в нова драма!

На 29 март Xportsnews съобщават, че Minho предполагаемо ще участва в “Yumi’s Cells”. Източник от SM Entertainment обясни:

Той е получил предложение за участие в драма в ролята на Woo Gi, като все още го разглежда положително настроен.

“Yumi’s Cells” е драма, базирана на известен уебтун, за обикновен офис служител на име Yumi. Историята ще е разказана от гледната точка на мозъка ѝ, който ще контролира нейните мисли, чувства и действия. Kim Go Eun е потвърдила участието си, докато Ahn Bo Hyun води преговори все още. Minho ще изиграе ролята на Woo Gi - колега на главната героиня Yumi. По стечение на обстоятелствата Yumi ще се влюби в Woo Gi. В оригиналния уебтун Woo Gi играе важна роля в първата половина от сериите като хомосексуален мъж. Не е потвърдено обаче дали това ще е точно така в адаптацията.

2021 година започна чудесно за певеца от SHINee. Групата се завърна с "Don't Call Me" и постигна огромен успех в класациите и стриймванията.


До момента Minho е работил по различни драми като "Hwarang", "Lovestruck In The City", "Two Men" и др. Изиграва и главната роля в "To The Beautiful You". Източник: Soompi; Pinkvilla

Коментарі


bottom of page