top of page
Team BKNews

Компанията на LOONA обяви, че завръщането им се отлага


LOONA ще отложат предстоящото си завръщане.


Групата трябваше да се завърне на 3 януари 2023 г., но албумът им беше отложен за неопределено време.


BlockBerryCreative пуснаха следното изявление на 22 декември чрез фен кафенето на LOONA:

Първо бихме искали да се извиним, че предизвикваме тревога на Orbit заради различни въпроси, свързани с компанията ни. Също така искрено се извиняваме, че причиняваме умора на публиката, която наблюдава ситуацията.
След като взехме предвид мненията на много хора, включително и на Orbit, решихме, че дейностите по завръщането ще бъдат безсмислени, когато различни проблеми с обстоятелствата на членовете още не са разрешени. Следователно бе решено, че “The Origin Album [0]” на LOONA, който беше старателно подготвен от 11-те членове и трябваше да бъде пуснат на 3 януари 2023 г., ще бъде отложен за неопределено време.
В допълнение бихме искали да дадем разяснения на Orbit и за много други, които подкрепят LOONA, за поредицата проблеми.
LOONA е проект, който отне много дълги усилия.
Тъй като беше огромен дългосрочен проект, който изискваше много инвестиции и пари в сравнение с типичните айдъл групи, резултатите на повърхността често не отговаряха на усилията ни.
След като LOONA бяха планирани и сформирани, групата имаше безкрайни разходи, които не бяха лесни за малка/средна компания, но издържахме, защото, разбира се, вярвахме, че зависи от компанията да се справи с разходите по предварителните инвестиции.
Още повече, има много недоразумения и спекулации за проблеми, свързани с уреждането на плащането.
В крайна сметка компанията винаги е носела чувство за вина към членовете на LOONA за това, че не успяхме да генерираме приход дълго време. От началото успехът на LOONA беше почти невъзможна задача, която можеше да се изпълни с инвестициите и усилията на компанията, без обещание за достигане на точка на рентабилност, и с вярата и саможертвата на членовете, докато вярвахме в компанията.
Това беше безразсъдно предизвикателство от малка компания, на която ѝ липсваше много, но тази година, 6 години от началото на първия ни дебютен проект, усилията и чакането на членовете, които вярваха в такава компания, най-накрая дадоха лъч светлина.
Въпреки че би било страхотно, ако публиката гледа на LOONA като на едно общо цяло, характеристика на голяма момичешка група е, че задължително има член, който става известен пръв, и беше неизбежно решение компанията да подкрепя члена, който е станал добре познат на публиката. Въпреки че искахме всички членове да продължат заедно като едно цяло, за съжаление, противно на очакванията ни, поведението на бивш член започна да се променя. Заради това компанията прие риска на предварителната инвестиция и достигнахме до споразумение за промяна в подробностите на договора в името на бъдещето и дадохме най-доброто от себе си да защитим LOONA с всеки възможен метод, но както всички знаят, достигнахме до неприятен извод.
Като малка/средна компания, ние се гордеем, че влязохме в историята на к-попа, като само поехме предизвикателството да продуцираме LOONA, независимо от успеха или провала, или от поредицата от опити. Разбира се, всички събития са резултат от недостатъците на компанията, но не можем да спрем усилията си да защитим LOONA на цената на всичко и усилията да постигнем мечтите си заедно. Още повече, наясно сме, че можем да постигнем мечтата, ако Orbit и много други направят това заедно с нас.
Определено ще създадем среда, в която всички фенове да могат щастливо да подкрепят LOONA. Още веднъж се извиняваме искрено на всички и молим да подкрепите мечтата и бъдещето на LOONA.
Благодарим.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page