top of page
  • Team BKNews

Южнокореец призна, че заровил приятелката си в цимент

Южнокореец призна, че е убил приятелката си и е скрил тялото ѝ в цимент - 16 години след обявяването ѝ за изчезнала.


Мъж, който е в 50-те си години, казал на местната полиция, че ударил жената с остър предмет по време на спор в апартамента му в южния град Geoje. След това поставил тялото ѝ в куфар, който заровил под тухли и цимент на балкона си.


Тялото останало незабелязано до миналия месец, когато работник по поддръжката го открил по време на сондиране, съобщиха местни медии.


Тялото, което частично се запазило заради куфара, е идентифицирано като принадлежащо на изчезналата жена чрез анализ на отпечатъците. Аутопсията разкрила, че е починала от травма на главата.


Мъжът, когото полицията нарича г-н А, не живеел в апартамента, когато тялото било открито, но бързо бил намерен и арестуван. Той казал на полицията, че живеел със жената около 5 години в студио в Geoje, преди да се стигне до спор през октомври 2008 г., довел до това да я удари с остър предмет.


След това заровил куфара с тялото ѝ на малка тераса на третия етаж, до която можело да се стигне само чрез една от спалните.


Полицията казва, че той продължил да живее в апартамента още 8 години, преди да бъде арестуван по обвинения, свързани с наркотици, през 2016 г. Оттогава хазяинът оставил апартамента празен и го ползвал като склад.


Жената, която била в 30-те си тогава, е обявена за изчезнала три години след смъртта си. Родителите ѝ загубили връзка с нея и когато се върнали да я търсят в Geoje, им казали, че се е разделила с г-н А и напуснала града.


Полицията казва, че продължава с разследването и се очаква да бъде повдигнато обвинение на мъжа в убийство.


Източник: Би Би Си


Comentários


bottom of page