top of page
bknmoni

Агенцията на Kim Seon Ho относно фалшивите слухове за договора на актьора

Агенцията на Kim Seon Ho - SALT Entertainment сподели допълнителна информация относно статуса на неговия договор.

На 22 октомври SALT Entertainment допълнително уточниха, че на Kim Seon Ho все още му остава цяла година, докато договорът му изтече, което доказва, че слухът, свързващ скорошния му скандал с преговорите за подновяване на договора, е неверен. От агенцията също така подчертаха, че възнамеряват да останат с актьора до края и не планират да го изоставят.


Ето какво уточниха от компанията пред K-Star News:

Слухът за изтичането на договора му през септември е неоснователен и напълно неверен.
Преговорите за подновяване на договора обикновено започват, когато остават три месеца по договора, но той в момента има още една година, така че дори не е време да преговаряме за подновяване на договора.
Ние ще бъдем до Kim Seon Ho до края.

По-рано тази седмица Kim Seon Ho беше замесен в скандал, свързан с бившата му приятелка. Два дни по-късно той се извини чрез SALT Entertainment. След случилото се се разпространиха и слухове, че договорът му е изтекъл през септември и че води преговори за подновяване. Анонимен Инстаграм потребител, който, по негови думи, е познат на Kim Seon Ho, изказа твърдение, че договорът му изтича и че компанията и бившата му приятелка са се наговорили да създават неприятности на актьора.


Агенцията също така твърдо заяви:

Това, което лицето, твърдящо, че познава Kim Seon Ho, написа, че е свързано с договора му, е напълно безпочвено и невярно.

Източник: Soompi

コメント


bottom of page