top of page
Sakura

JYP със строго предупреждение относно нахлуването в личното пространство на Stray Kids


JYP Entertainment сподели допълнително изявление, в което предупреждава онези, които продължават да нахлуват в личното пространство на Stray Kids.


Агенцията публикува известие през декември относно плановете си да предприеме правни действия по въпроса. Съобщението, публикувано на 5 февруари, е както следва:


Здравейте, това е JYPE.
Въпреки факта, че преди това споделихме нашата политика за предприемане на решителни действия по отношение на случаи, в които личното пространство на наши изпълнители и безопасността са застрашени, все още има повтарящи се случаи на хора, които правят неща като: чакане на изпълнителите пред общежитието, компанията или салона, следване на изпълнителите, когато пътуват за дейности по график, опити за физически контакт и сграбчване и влизане във входа на общежитието. Поради тази причина, психологическите страдания на изпълнителите са тежки и те дори не могат да водят нормално ежедневие.
Както преди обявихме, за всички активности, които нарушават личния живот и личностните права на изпълнителите ни, този човек ще бъде сложен за постоянно в черния списък за активностите на фен клуба на Stray Kids и ще подадем наказателни жалби и обвинения до съответното полицейско управление след събиране на доказателства чрез видеонаблюдение.
Топ приоритети за нашата компания са безопасността и правата на изпълнителите ни и обещаваме, че в случаи на действия, пречещи на това, ще вземем силни действия, използвайки всяка възможна мярка, включително правни наказания.
Молим за съдействието на хората, които ценят Stray Kids.
Благодарим.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page