top of page
bknmoni

Felix и Hyunjin от Stray Kids за промяната на пола чрез модата + тяхната нарастваща популярност


В последното интервю и снимки за списание Arena Homme Plus, Felix и Hyunjin споделиха мислите си за модата и техните цели за бъдещето.


След като позира със своите бляскави погледи за февруарското издание, Hyunjin коментира:

Потопих се в снимките с представата, че съм човек от 19 век. Позирането за снимки ме прави изключително щастлив. Мисля, че това да си на сцената и да изгубиш себе си в музиката, е подобно.

Междувременно Felix сподели:

Мисля, че е готино, когато на модел мъж му стоят добре женски дрехи или когато спортува, да привлича вниманието към себе си с грим и прическа. Лично аз харесвам модата, която минава границите на въображението.





На въпроса за впечатляващата популярност на Stray Kids и техните заглавни песни като “God’s Menu” и “Back Door” Hyunjin скромно отбеляза:

Ние имаме още дълъг път да извървим. Досега мисля, че сме направили само първата стъпка.

“Ние работим наистина усилено, докато гледаме напред към една и съща цел.” продължи Hyunjin. “Полагаме усилия да вървим напред, стъпка по стъпка, по-бързо и по-точно.”

А Felix добави:

Моят основен приоритет за цялата група е да бъдем щастливи и здрави, но имаме и амбиции. Макар да съм последователен в действията си, мога да усетя кога получаваме по-страстен отговор от нашите фенове, което ме радва.






А вие съгласни ли сте с това, което момчетата от Stray Kids казаха?


Източник: Soompi

Comments


bottom of page