top of page
Team BKNews

Felix от Stray Kids с контузия на гърба + участието му в предстояща фен среща ще бъде ограничено


На 9 февруари JYP Entertainment съобщиха, че Felix е диагностициран с междупрешлена дискова херния. За да се избегнат натоварващи дейности, докато се лекува, изпълнението на Felix в определени етапи на предстоящата фен среща “SKZ’S CHOCOLATE FACTORY” може да бъде ограничено.

Бихме искали да предоставим информация относно бъдещите дейности на Felix от Stray Kids. Felix наскоро отиде в болница, след като усети болка в гръбнака. След задълбочен преглед беше диагностициран с междупрешлена дискова херния. Въпреки че няма да има ефект върху ежедневните му дейности, докторите препоръчаха да избягва пози и дейности, които напрягат кръста му, затова Felix ще избягва натоварващи дейности, докато получава лечение за бързо възстановяване.
Следователно изпълнението по време на второто събитие #LoveSTAY “SKZ’S CHOCOLATE FACTORY”, което предстои на 12-13 февруари, може да бъде ограничено в определени етапи.
Felix ще участва в сценичните изпълнения, след като докторите потвърдят, че гърбът му се е възстановил напълно. JYPE ще осигури подкрепата си за възстановяването на изпълнителя.
Благодарим.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page