top of page
bknmoni

Седмицата на модата в Сеул пролет-лято 2022 ще бъде онлайн


Седмицата на модата в Сеул пролет-лято 2022 ще се излъчва онлайн в периода от 7 до 15 октомври и ще включва нови и вече познати дизайнери в Корея, които ще представят своите колекции чрез видеоклипове, заснети на исторически места в столицата.


До 37 модни филма, 26 от които направени от вече познати дизайнери и 11 от нови, ще бъдат показани в 7-дневното събитие. В "колекцията на Сеул" водещи дизайнери ще покажат своите нови творения, докато новобранците в бизнеса ще представят своите творби в отделно събитие, наречено "Следващо поколение". Видеоклиповете са направени на различни места, като например в Royal Palaces.

Филмите ще бъдат налични в официалния уеб сайт на Seoul Fashion Week, както и в онлайн канали в YouTube и Naver TV от 7 октомври.


Според организатора 9 от марките са се фокусирали в използването на екологични материали или имат за цел да избегнат животински материали в своите произведения. Vegan Tiger, моден бранд, който се стреми в създаването на дрехи от устойчиви материали, които не са били направени от животни, например излязоха с коренно различно предложение, а именно използване на материали като хартия, различни обвивки и стикери.

Kai от Кейпоп групата EXO беше избран като глобален представител на тазгодишната седмица на модата в Сеул, последвайки актьора Bae Doo-na, който беше представител на зимната седмица на модата за 2021. Източник: The Korea Times

Yorumlar


bottom of page