top of page
albenacacheva

Майка на фен намери трофей на к-поп групата B.A.P на филипински битпазар


Феновете на момчешката к-поп група B.A.P са шокирани, когато разбират, че трофеят на групата за 2012 г. е бил продаден на битпазар във Филипините за 4000 вона (3,08 долара).


Новината бързо се разпространи, след като в неделя потребител на TikTok сподели снимка на трофея. Тя сподели, че майка ѝ го е купила в магазин за предмети втора употреба във Филипините, без да знае какъв е той.

B.A.P. се сдоби с този трофей на наградите MAMA - известни преди това като Mnet Asian Music Awards - за спечелването на трофея Mnet PD's Choice Award. Но не е известно как статуетката се е озовала на битпазара.


Новината разгневи множество фенове, особено защото наградата от 2012 г. е първата голяма награда, която групата получи след дебюта си през януари 2012 г. Някои от тях обвиняват TS Entertainment - бившата мениджърска компания на B.A.P - като твърдят, че трябва да намерят начин да я върнат на членовете.

"Това с продадения трофей ми разбива сърцето толкова много", коментира фен в Twitter.
"Как можем да го върнем на B.A.P?"

Други смятат, че няма какво повече да направят.

"Нека новият собственик да се погрижи за него и да се знае, че постиженията на B.A.P ще останат и ще бъдат запомнени от мнозина, не само от нас, но и от всички, които оценяват и знаят колко добри и талантливи бяха B.A.P."

След като изгряха на к-поп сцената с албума "Warrior" от 2012 г., B.A.P се издигнаха до звездна величина с поредица от хитове като "One Shot" (2013 г.) и "1004 (Angel)" (2014 г.). Двама от членовете - Yongguk и Zelo - обаче напускат групата през 2018 г., а останалите членове прекратяват договорите си с TS през 2019 г.


Източник: The Koreaa Times

Comments


bottom of page