top of page
Team BKNews

Комедиантът Lee Jin Ho признава, че е залагал незаконно

На 14 октомври Lee Jin Ho пусна следното изявление:

Пиша, за да призная за срамното си минало, което произхожда от лошата ми преценка.
През 2020 г. започнах да играя игри в незаконен хазартен сайт, което доведе до огромен дълг. След като получих съвет от приятели и се страхувах, че може да загубя работата, която обичам, най-накрая осъзнах сериозността на ситуацията и успях да се откажа от хазарта. Въпреки това до този момент вече бях поискал финансова помощ от много хора.
Стабилно изплащам парите всеки месец и планирам да изплатя този дълг изцяло. Въпреки че финансовата загуба е значителна, изпитвам най-дълбоко съжаление за онези, които ми се довериха и ми дадоха пари назаем. Всеки път, когато получавах обаждане от непознат номер, сърцето ми биеше лудо от страх, че е свързано с моя дълг. Всеки ден беше борба с безпокойството кога тази ситуация ще стане публична.
Мислех, че признаването на всичко и изправянето пред последствията може да ме освободи от това безпокойство. Но тъй като трябваше да работя, за да изплатя дълга си, се запитах дали тази мисъл е просто моята алчност, която ми пречеше да взема решение.
Дълбоко се смущавам и съжалявам. Искрено съжалявам за дните, в които изгубих от поглед отговорностите си като публична личност и опетних репутацията си в момент на лоша преценка. Дори и да не мога да стана добър модел за подражание за другите, ще работя усилено, за да избегна да бъда някой, който е критикуван.
И накрая, обещавам да изплатя оставащия дълг, независимо от всичко. Искрено се извинявам на онези, които разочаровах, като предизвиках скандал и се опитах да го скрия. Ще съдействам изцяло на полицейското разследване и ще поема последствията от действията си.
Искрено съжалявам.

По-късно продуцентският екип на “Knowing Bros” по JTBC съобщи:

Lee Jin Ho ще напусне програмата, считано от тазседмичния запис. Ще обработим по-рано заснетото съдържание доколкото е възможно.

Също така заради скандала Lee Jin Ho не присъства на пресконференцията за шоуто “Comedy Revenge”, като от Netflix коментираха:

Дълбоко сме разочаровани да научим за това само ден преди премиерата на шоуто. “Comedy Revenge”, както цялото ни съдържание, е резултат от отдадеността и упоритата работа не само на комедиантите, но и на стотици хора, работещи зад кадър.
Тъй като шоуто се върти около групови състезания, пълното изрязване на конкретни отбори е значително предизвикателство към наратива. Молим за разбиране.

Източник: Сумпи

Hozzászólások


bottom of page