top of page
Hyani

Changmin от TVXQ се ожени днес



Изпълнителят и неговата годеница, която не е известна личност, се ожениха днес. Церемонията бе в семеен кръг, като първоначалната обявена дата за събитието беше 5 септември, но поради увеличилите се случаи на заразени с COVID-19, тя бе отложена за 25 Октомври.


Плановете му за съвместен живот с партьорката му, обяви началото на лятото чрез инстаграм пост:

"Здравейте, Changmin е.
Има нещо, което искам да кажа на моите фенове и сега имам кураж да напиша писмото. Не е нещо, което мога да кажа лестно, затова съм нервен, докато пиша всяка дума.
От една страна се чувствам тежко и виновно, защото си мисля, че внезапната новина ще ви шокира и може да разстрои някои фенове, които винаги са ме подкрепяли.
Въпреки това, се почувствах длъжен да споделя лично новините за важно събитие в моя живот, а не някой друг да го направи.
Изминаха около 17 години, откакто дебютирах като певец. През това време от ученика, който беше наивен и несъвършен във всичко, достигнах 30-те години.
Прекарах повече от половината си живот като член на TVXQ.
Поглеждайки назад, имаше моменти на несигурност, както когато ние с Yunho и феновете, не знаехме какво ще се случи с TVXQ и заради вас, които ни дадохте любов, ние успяхме да стигнем до тук. Много ви благодаря!
Както знаете от преди малко, имам да Ви кажа новина... има жена, с която се срещам. Имаме добри отношения с доверие и вяра един на друг и реших, че искам да продължа живота си с нея, затова взехме решение да се оженим през септември, когато времето е по-хладно. Чрез това писмо за пореден път изразявам благодарност към Yunho, който подкрепя решението ми и се радва за мен, както и на компанията ми, която ми даде искрени съвети.
Вярвам, че пътят ми от сега нататък ще бъде с по-голяма отговорност от този, който съм вървял досега. Затова ще дам най-доброто от себе си във всеки един момент и във всяка задача, която ми е зададена, и ще работя усърдно като глава на семейството, и също Changmin от TVXQ, който може да даде много на всички, които го подкрепят и насърчават.
Въпреки че времето е като задушаващо лято, тези дни се усещат сякаш по света има повече студенина. Всички се грижете за физическото и психическото си здраве и аз искрено благодаря, че прочетохте дългото ми писмо."

Comments


bottom of page