top of page
Team BKNews

BTS официално съобщиха плановете си за влизане в казармата, започвайки от Jin

Актуализирано: 18.10.2022 г.


На 17 октомври HYBE публично оповестиха изявлението си на инвеститорите и съобщиха:

Jin, членът на BTS, ще поиска да откаже отлагането на влизането си в казармата в края на октомври и след това ще последва процеса по влизане на Военната администрация по човешките ресурси. След това другите членове ще влязат в казармата според индивидуалните си планове.

BIGHIT MUSIC след това споделиха изявление за феновете:

BIGHIT MUSIC сме горди да обявим днес, че в момента членовете на BTS придвижват плановете си да изпълнят военната си служба. След феноменалния концерт за подкрепа на Пусан за World Expo 2030 и тъй като всеки член започва солови начинания, е перфектното време и членовете на BTS имат честта да служат.
От създаването на BTS преди 10 години групата постигна международен успех, счупи рекорди и изстреля к-попа в глобалната стратосфера. BIGHIT MUSIC бяхме съсредоточени в този значителен момент, в който ще е възможно да уважим нуждите на страната и в който тези здрави и млади мъже ще могат да служат със сънародниците си, и той е сега. Jin ще започне процеса веднага щом графика му за соловата му музика завърши в края на октомври. След това той ще следва процедурата за влизане на корейското правителство. Другите членове на групата планират да изпълнят военната си служба на база индивидуалните си планове. И компанията, и членовете очакваме с нетърпение събирането на групата отново около 2025 г. след службата им.
Пускането на първия им албум антология тази година отвори пътя, чрез който членовете да имат време за индивидуални проекти. Като част от семейството на HYBE, подкрепяме и окуражаваме изпълнителите си и сме повече от горди, че всеки от тях сега ще има време за уникалните си интереси и за изпълняване на дълга към страната, която наричат дом.
"Yet to Come (The Most Beautiful Moment)" е повече от песен от най-новия им албум, обещание е, още толкова много предстои от BTS.

Източник: Soompi

Commentaires


bottom of page