top of page
Team BKNews

BIGHIT MUSIC с изявление относно дълга на Lee Jin Ho към Jimin

На 14 октомври Lee Jin Ho разкри, че има значителен дълг заради незаконно залагане и е искал финансова помощ от много хора. Въпреки че твърди, че изплаща дълга си всеки месец и има намерение да се издължи изцяло, TenAsia съобщиха, че целият дълг възлиза на стотици милиони вона. Сред засегнатите са Jimin от BTS, Lee Soo Geun, Young Tak, Ha Sung Woon, както и различни телевизионни директори, продуценти и сценаристи, които са давали на заем пари на Lee Jin Ho.


Статията твърди, че някои знаменитости, които са повярвали на Lee Jin Ho и са му дали пари без запис на заповед, сега са изправени пред риск от солидни данъци от властите, тъй като трансакциите са определени като подаръци вместо като заеми. Освен това се съобщава, че някои са избрали да повдигнат обвинения за измама срещу Lee Jin Ho и настояват за изземването му на хонорарите от изяви.


TenAsia разкриват, че когато са се свързали директно с HYBE за ситуацията, станало ясно, че Lee Jin Ho се свързал с Jimin от BTS през 2022 г. с твърдението, че се нуждаел от спешни средства, и поискал заем от 100 млн. вона само за една седмица. Въпреки че била подписана запис на заповед, Lee Jin Ho не се съобразил със споразумението. Съобщава се, че Jimin заключил, че Lee Jin Ho няма намерение да връща парите и показал милост с думите: Просто ми се отплати в рамките на 10 години.


В отговор на ситуацията BIGHIT MUSIC потвърдиха:

Както беше съобщено, наистина е вярно, че Jimin е финансово ощетен. Той дал заем с подписана запис на заповед.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page