top of page
Team BKNews

BIBI уверява феновете, че е добре, след притеснително излъчване в Instagram


Соловият изпълнител BIBI наскоро проведе няколко излъчвания на живо, едно от които притесни феновете.


По време на лайва BIBI изрази раздразнението си от факта, че не може да махне грима от лицето си, защото по-късно в същия ден има дейност по график, и каза, че иска да поспи малко и не е спала добре от няколко дена.

Само се преструвам, че съм добре, но не мога повече.

След това тя обясни графика си, казвайки, че е станала в 9 сутринта, работила е до началото на излъчването около 3 следобеда и има друга дейност около 10 вечерта, която ще трае няколко часа. Сподели още, че не знае какво предстои и може би "ще се самоубие", преди да повтори колко е уморена.

Няколко пъти по време на видеото тя почти заспива и сподели, че се е опитала да се свърже с мениджъра си, за да види дали може да свали грима си, докато спи, но още не ѝ било отговорено. Екипът ѝ ѝ казал по-рано да не маха грима си.


После обясни, че не прави това само за себе си, а за многото членове на семейството си, за които има да се грижи, и няма друг избор освен да страда.


Преди да завърши излъчването, BIBI заяви, че ѝ се иска "никога да не е ставала певица".


След почивка тя е разбрала, че това се е разпространило, така че заяви:

Наспах се и се нахраних добре. Не знаех, че това е толкова влиятелно...че всички са ме гледали.
Аз съм създателят и продуцентът на албума ми, така че...Току-що се събудих. Съжалявам...Това, което искам да кажа, е, че се скъсвам от работа, защото исках да направя албума си.
Аз съм. Работих толкова усилено за този албум, затова се претоварих. Престанете да обвинявате всички. Обичам ги.

и завърши лайва с това, че всичко е било "огромно недоразумение".


Тя също така написа в Туитър:

Наистина съм добре, аз съм шефът, аз съм тази, на която не ѝ пука!!!! Не наранявайте хората ми и семейството ми, ще се ядосам, ако продължавате да обвинявате!!!!

Източник: Koreaboo



Comments


bottom of page