top of page
Team BKNews

Компанията на B.I с отговор относно повдигнатото обвинение


IOK Company пуснаха изявление относно повдигнатото обвинение на B.I, което стана ясно тази седмица (повече можете да прочетете тук: https://www.bknewss.com/post/yang-hyun-suk ), гласящо:

Здравейте, ние сме IOK Company.
Правим изявление по повод обвинението на изпълнителя ни B.I. Обвинението, повдигнато срещу нашия изпълнител, е твърдение от 2019 г., че е закупувал наркотици. През 2020 г., в съответствие със закона, B.I беше стриктно разследван и му бяха правени тестове за наркотици общо девет пъти и той продължи да чака финалното решение за този случай.
След този инцидент B.I и компанията ни непрекъснато дискутирахме и се притеснявахме за посоката, по която ще поеме в бъдеще. Въпреки че изпълнителят и компанията ни разбираме неговите минали грешки и не можем да върнем нещата, които вече са се случили, се чудехме как той да живее остатъка от живота си като по-почтен член на обществото и в каква посока да поеме, за да бъде в по-голяма полза на света.
Вместо просто да се върне и да продължи да размишлява, надявахме се, че изпълнителят ни ще може да използва влиянието, което вече имаше, по начин, чрез който да помогне на обществото дори и малко. С това намерение пуснахме благотворителния албум “Midnight Blue,” и успяхме да усетим, че музиката може да е от по-голяма полза на обществото, отколкото сме си мислели. Със същото намерение и желание да покажем музиката, която той е подготвил досега, пуснахме най-новия му албум. Извиняваме се за факта, че пуснахме новия му албум по време на неудобния скандал на изпълнителя ни, което доведе до сегашната ситуация.
Също така искрено се извиняваме за факта, че чрез нашите може би донякъде прибързани действия дадохме на феновете, които изпращат подкрепата си и окуражават B.I, повод за тревога.
В момента изпълнителят ни чака края на случая. Компанията ни ще се отнесе към този край с искрено съжалително поведение и възгледа, че винаги трябва да размишляваме за миналото и да не повтаряме миналите си грешки. Ще бъдем до изпълнителя ни, за да му помогнем да изживее живота си като зрял и почтен член на обществото.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page