top of page
Sakura

Airbnb обявиха онлайн изживявания с Joohoney и I.M от MONSTA X, The Boyz, CRAVITY и още


Airbnb, партнирайки си с Warner Music Korea, ще бъдат домакини на различни онлайн събития с к-поп звезди. От 25 до 30 януари ще се състои Фестивалът на онлайн изживяванията от Airbnb, като ще включва 14 разнообразни програми на езици като корейски, английски, китайски, японски и т.н.


Чрез предложените програми к-поп феновете ще имат възможността да изживеят различни неща с идолите си като mukbang (хранене пред камера) с Joohoney и I.M от MONSTA X, правене на гривни с The Boyz или готвене на корейска храна с CRAVITY.

Други програми включват: рутина за к-красота с Jamie, фотосесия на Airbnb с Handong от DreamCatcher, танцувален урок с AleXa и концерт с певецът композитор NIve. Феновете ще могат и да научат хореография, да правят грим и прически от професионалисти в индустрията.


Мениджърът на Airbnb Корея Son Hee Seok заяви:

Целта на тази кампания е да споделим корейската вълна със света и да помогнем за повишаване на интереса в корейската култура. Използвайки глобалната мрежа на Airbnb, се надяваме да разпространим впечатляващата култура на Корея и к-попа и се надяваме туристите навсякъде да посетят Корея, след като изчезне пандемията.


Изживяванията ще бъдат достъпни за запазване от 21 януари чрез сайта на Airbnb.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page