top of page
  • Team BKNews

ADOR съобщиха за новия си изпълнителен директор; Min Hee Jin твърди, че решението е взето едностранно

На 27 август ADOR съобщиха, че Kim Joo Young, експерт човешки ресурси, е назначена за нов изпълнителен директор. Според ADOR, Min Hee Jin вече няма да е изпълнителен директор, но ще остане в ADOR като вътрешен директор и ще продължи да наглежда продуцирането за NewJeans.


Ето изявлението на ADOR:

На 27 август проведохме събрание на борда и назначихме Kim Joo Young, вътрешен директор на ADOR, за нов изпълнителен директор.
Новоназначеният директор Kim Joo Young е експерт човешки ресурси с опит в различни индустрии и ще отговаря за стабилизирането и реорганизацията на вътрешната структура на ADOR.
Бившият изпълнителен директор Min Hee Jin се оттегли от позицията, но ще продължи да е вътрешен директор на ADOR. Тя също така ще продължи с ролята си в продуцирането на NewJeans.
Освен това според вътрешната организация на ADOR продукцията и управлението ще бъдат разделени. Това е в съответствие с принципа на мултилейбъла, който е пригалан към всички други лейбъли, въпреки че преди ADOR беше изключение, при което изпълнителният директор наблюдаваше и продуцирането, и управлението.
С това личностно и организационно преструктуриране ADOR планира да подкрепя напълно растежа и по-големия успех на NewJeans.

След изявлението на ADOR представител на Min Hee Jin заяви:

Min Hee Jin беше внезапно уведомена в събота, 24 август, че ще има среща на борда на 27 август относно промяна в директорската позиция и тя посети срещата чрез телефонно обаждане на 27 август.
Решението да се отстрани изпълнителен директор Min Hee Jin беше взето едностранно, без нейното съгласие, което е ясно нарушение на акционерското споразумение.
Компанията обяви, че изпълнителен директор Min Hee Jin ще продължи да продуцира за NewJeans, но това не беше обсъдено с нея и е едностранно уведомление от компанията.

Източникът уточни, че още нищо не е решено по този въпрос.


Източник: Сумпи

Kommentare


bottom of page